Svatby

Restaurace

Polední menu

hlavicka

PONDĚLÍ 13. 9.

POLÉVKA (k menu)
Hovězí vývar, fritátové nudle, kořenová zelenina  /1,3,7,9/
35 (25) KČ
MENU 1Steak z vepřové kotlety, hermelínová krusta, omáčka z čerstvého oregána, steakové hranolky  /1,7/ 130 KČ
MENU 2Fusilli ve smetanové omáčce, brokolice, parmezán (kuřecí maso)  /1,3,7/

115/(130) KČ

ÚTERÝ 14. 9.

POLÉVKA (k menu)
Cizrnová polévka, římský kmín, julienne paprika  /1,7,8/
35 (25) KČ
MENU 1Katův šleh z vepřové panenky, bramboráčky  /1,3/ 125 KČ
MENU 2Risi e bisi (carnaroli rýže, šalotka, hrášek, špek, parmezán) (vyzrálé hovězí maso maso)  /7,12/ 120/(160) KČ

STŘEDA 15. 9.

POLÉVKA (k menu)
Polévka z červené čočky a mrkve  /1,7/
35 (25) KČ
MENU 1Hovězí loupaná plec, koprová omáčka, houskové knedlíky  /1,3,7/ 125 KČ
MENU 2Grilovaný halloumi sýr, zeleninový salát, malinový vinaigrette, chipsy z celozrnné bagety  /1,7/ 130 KČ

ČTVRTEK 16. 9.

POLÉVKA (k menu)
Lehká květáková polévka, kořenová zelenina  /7,9/
35 (25) KČ
MENU 1Kuřecí prso, curry omáčka s kokosovým mlékem, basmati rýže s hráškem  /1,7,8/

125 KČ

MENU 2
Gnocchi s listovým špenátem, smetana, parmezán (vepřová panenka)  /1,3,7/
115/(135) KČ

PÁTEK 17. 9.

POLÉVKA (k menu)
Kukuřičný krém, chipsy z tortilly  /1,7/
35 (25) KČ
MENU 1Grilovaná BBQ vepřová žebra, pečené brambory, salát coleslaw  /6,7,9,10/ 130 KČ
MENU 2
Dýňové risotto s vlašskými ořechy a gorgonzolou (kuřecí maso)  /1,3,7/
120/(135) KČ

SEZNAM ALERGENŮ

/1/ Obiloviny obsahující lepek - pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut,
jejich hybridní odrůdy nebo výrobky z nichsit amet
/2/ Korýši a výrobky z nich
/3/ Vejce a výrobky z vajec (vaječný lecithin)
/4/ Ryby a výrobky z nich
/5/ Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich
/6/ Sójové boby (sója) a výrobky z nich
/7/ Mléko a výrobky z něj včetně laktózy
/8/ Skořápkové plody, tj. mandle, lískové ořechy, ořech, kešu, pekanové ořechy,
para ořechy, ořech pistácie, makadamský ořech 
/9/  Celer a výrobky z něj
/10/  Hořčice a výrobky z ní
/11/  Sezamová semena a výrobky z nich
/12/  Oxid siřičitý o koncentraci nad 10 mg/kg a siřičitany
/13/  Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
/14/  Měkkýši a výrobky z nich

Rezervace a objednávky

Vaše rezervace, objednávky a dotazy rádi vyřídíme osobně v restauraci či telefonicky na tel. 601 500 569.

Zaujala Vás naše nabídka?
Dejte nám vědět, o co máte zájem.

Nesprávný formát
Nesprávný formát
Nesprávný formát
Nesprávný formát

* takto označená pole jsou povinná

Jídelní lístek

predkrmy-a-polevky

PŘEDKRMY

80 g

Bresaola s lanýžovým olejembarevný pepř, dip z kozího sýra, čerstvě rozpečená bageta /1,7/

195 KČ
80 g Carpaccio z hovězí svíčkovébazalkové pesto, pražené pinie, parmezán, křehké tousty /1,7,8/ 155 KČ
85 g Tatarák z hovězí svíčkové
s dijonskou hořčicí, kikkoman, česnek, topinky /1,6,10/
165 KČ
85 g Lososový tartar s avokádem
kopr, mangové pyré, křehké tousty /1,4,6/
185 KČ

POLÉVKY

0,3 l Vývar z hovězích žeberperlový cous cous, zelenina julienne /1,3,9/ 55 KČ
0,3 l Krém z pastinákuchipsy z grenaillí, olej z vlašských ořechů /1,7,8/  55 KČ

 
 hlavni-jidla

HLAVNÍ JÍDLA

240 g Kachní prso s gnocchipražené mandlové lupínky, pomerančové coulis /1,3,7,8/ 295 KČ
140 g Filety mořského vlka na máslové emulzis estragonem a česnekem, blanšírovaná baby zelenina, bramborová sláma /4,7,12/ 375 KČ
250 g Rib Eye steak na pyré z lilkugrilovaný kukuřičný klas, pečený brambor ve slupce s bylinkovým máslem /7,9,12/   425 KČ
120 g Burger s filírovanou hovězí svíčkovou

(ledový salát, rajče, cheddar, slaninový chips, sázené vejce),
steakové hranolky, česnekový dip /1,3,7,10/

255 KČ

PASTA

300 g
+120 g

Spaghetti cacio e pepe
(varianta se 120 g krůtího masa)
máslo, barevný pepř, parmezán, pecorino, citronová šťáva, rukola, bazalka /1,3,7/
165 KČ
225 Kč

SALÁTY

350 g Letní salát  

vinaigrette z citrusů a balsamica, sýr feta, little gem, špenátové listy, jahody, avokádo,
jablko, brusinky, mladá cibulka, grep, mandlové lupínky /7,8/

255 KČ
300 g Caesar salátkuřecí maso, máslové krutony, hoblinky parmezánu /1,3,4,7,10/ 165 KČ
 
 steaky

STEAKY

170 g Kuřecí prso 145 KČ
200 g Vepřová panenka 165 KČ
200 g Steak z norského lososa /4/ 220 KČ
220 g Hovězí svíčková 375 KČ

PŘÍLOHY

200 g Domácí hranolky 45 KČ
200 g Grenaille, červená cibulka, pažitka 45 KČ
200 g Arborio risotto 65 KČ
200 g Grilovaná zelenina 55 KČ
100 g Francouzská bageta /1/ 35 KČ

OMÁČKY

1 dl Silná telecí omáčka
35 KČ
1 dl Tymiánová omáčka 45 KČ
1 dl Jemná rozmarýnová omáčka 45 KČ
1 dl Portská omáčka 45 KČ
1 dl Omáčka ze zeleného pepře 45 KČ
1 dl Tatarská omáčka 30 KČ
 
 dezerty

DĚTSKÁ JÍDLA

100 g Kuřecí stripsydomácí hranolky /1,3,7/ 110 KČ
100 g Filírované kuřecí prso
jemná telecí omáčka, domácí hranolky /7,9/

120 KČ

100 g Pasta s rajčatovou omáčkouparmezán /1,3,7/

110 Kč

100 g

Smažená gouda
steakové hranolky, tatarská omáčka /1,3,7/

145 Kč

DEZERTY

80 g Vanilkové crème brûléesmetanový dezert s vanilkou /3,7/ 65 KČ
85 g Parfait s burákovým máslemsolený karamel, banánový chips /7,8/ 125 KČ
85 g Čokoládový fondán (Master Martini 54%)vanilková zmrzlina /1,3,7/ 125 KČ
 

paticka

PŘEHLED ALERGENŮ 

/1/ Obiloviny obsahující lepek - pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut,
jejich hybridní odrůdy nebo výrobky z nichsit amet
/2/ Korýši a výrobky z nich
/3/ Vejce a výrobky z vajec (vaječný lecithin)
/4/ Ryby a výrobky z nich
/5/ Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich
/6/ Sójové boby (sója) a výrobky z nich
/7/ Mléko a výrobky z něj včetně laktózy
/8/ Skořápkové plody, tj. mandle, lískové ořechy, ořech, kešu, pekanové ořechy,
para ořechy, ořech pistácie, makadamský ořech 
/9/  Celer a výrobky z něj
/10/  Hořčice a výrobky z ní
/11/  Sezamová semena a výrobky z nich
/12/  Oxid siřičitý o koncentraci nad 10 mg/kg a siřičitany
/13/  Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
/14/  Měkkýši a výrobky z nich

Prostory

Dvojka se nachází v centru Velkého Meziříčí, kousek od náměstí. Přízemní prostory jsou zcela bezbariérové a vstupujete přímo z hlavní ulice.

Naším cílem bylo vytvořit živý prostor, kde se budete cítit, jako byste seděli v zahradě, po celý rok. Když se rozhlédnete, najdete spoustu rostlin, které dokonce využíváme při přípravě pokrmů. Koncept zahrady také inspiroval náš jídelní lístek. Tento živý prostor se v každém ročním období tváří jinak a s každou další návštěvou jistě objevíte něco nového.

Restauraci dominuje otevřený prostor, a přesto si každý najde svůj koutek díky zeleni, která prostor přirozeně člení na menší úseky tak, aby měl každý své soukromí.

Kapacita restaurace je 70 osob, v případě potřeby větších prostor pro oslavy či svatby nabízíme také multifunkční sál.

O restauraci

Restaurace Dvojka si zakládá na čerstvosti surovin a poctivé přípravě. Nabízíme českou i světovou moderní gastronomii. Nabízíme polední menu, nabídku z La Carte, připravujeme rauty i hostiny. Koncept našeho jídelního lístku je postavený na sezónnosti a je několikrát do roka obměňován.

Naším cílem je, abyste od nás odcházeli spokojení a s pocitem dobře stráveného času. 

Naše filozofie

  1. Vaříme z čerstvých, denně dovážených surovin. U všech jídel hraje prim čerstvá zelenina a bylinky.
  2. Surovinami neplýtváme a snažíme se je využívat do posledního kousku. 
  3. Nepoužíváme polotovary - nejsme ohřevnou zmražených polotovarů, jsme restaurací, kde se skutečně vaří. Tam, kde to naše kapacita nedovoluje:
  4. Využíváme lokálních dodavatelů – místních farem a pekařů.
  5. Jíme i očima - záleží nám na tom, aby pokrm lahodil také oku.
  6. Jídlo nás baví – jsme tu pro Vás