La carte

Lososový tartar s avokádem a mangovým pyré
Z nabídky italského degustačního večera
Z italského degustačního večera
Čokoládová panna cotta s jahodami
Žampionový krém
Hovězí steak s bramborovými fondány
Ze svatomartinského menu
Risotto nero
Banana split - variace
Polévka Chowder s krevetami
Trhaný telecí burger
Z valentýnské nabídky
Tygří krevety
Kuřecí prso pošírované v podmáslí s cous-cousem a omáčkou z pečených paprik
Řízky z králíka, bramborové pyré s medvědím česnekem
Zauzený pstruh lososovitý se zelenou grilovanou zeleninou
Zauzený pstruh lososovitý se zelenou grilovanou zelninou
spaghetti alla chitarra s rajčatovým sugem, mascarpone a bazalkou
Salát s variací melounů, sýrem mozzarella boconccini a jarní zeleninou
Bruschetta svariací melounů
Telecí carpaccio s pěnou z parmezánu a zeleninovými chipsy
Chobotnice