hlavicka

PONDĚLÍ 21. 6.

POLÉVKA (k menu)
Žampionový krém, brambory  /1,7/
35 (25) KČ
MENU 1Vepřová krepinetka (vepřová panenka balená v pancettě) na tymiánovém risottu, listový salát  /7,12/ 135 KČ
MENU 2Fusilli s pestem z oliv, kapar a sušených rajčat, pelati, krůtí šunka, parmezán  /1,3,7/

120 KČ

ÚTERÝ 22. 6.

POLÉVKA (k menu)
Hovězí vývar, bylinkové kapání, kořenová zelenina  /1,3,7,9/
35 (25) KČ
MENU 1Steak z kuřecího masa, šalvějová omáčka, jasmínová rýže s kurkumou  /1,7/ 125 KČ
MENU 2Grilovaný hermelín, zeleninový salát, frutti di bosco  /7/ 125 KČ

STŘEDA 23. 6.

POLÉVKA (k menu)
Krém z mořských ryb, ratatouille, citronový olej  /1,4,6,7/
35 (25) KČ
MENU 1Lasagne bolognese, rukolový salát  /1,3,7,9,12/ 125 KČ
MENU 2Šafránový cous cous, tuňák, zelenina, rozinky, klíčky  /1,4,7/ 140 Kč KČ

ČTVRTEK 24. 6.

POLÉVKA (k menu)
Tom yum s kuřecím masem  /1,7,12/
35 (25) KČ
MENU 1BBQ vepřová žebra (černé pivo,tekutý kouř, třtinový cukr, zázvor), pečené brambory  /7,12/

130 KČ

MENU 2
Carpaccio z červené řepy, kozí sýr, balsamicová redukce, francouzská bageta  /1,7/
125 KČ

PÁTEK 25. 6.

POLÉVKA (k menu)
Polévka z pečených paprik a loupaných rajčat  /1,7/
35 (25) KČ
MENU 1Smažený řízek z vepřové krkovice, bramborový salát  /1,3,7,9,10/ 125 KČ
MENU 2
Tvarohová žemlovka /1,3,7/
120 KČ

SEZNAM ALERGENŮ

/1/ Obiloviny obsahující lepek - pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut,
jejich hybridní odrůdy nebo výrobky z nichsit amet
/2/ Korýši a výrobky z nich
/3/ Vejce a výrobky z vajec (vaječný lecithin)
/4/ Ryby a výrobky z nich
/5/ Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich
/6/ Sójové boby (sója) a výrobky z nich
/7/ Mléko a výrobky z něj včetně laktózy
/8/ Skořápkové plody, tj. mandle, lískové ořechy, ořech, kešu, pekanové ořechy,
para ořechy, ořech pistácie, makadamský ořech 
/9/  Celer a výrobky z něj
/10/  Hořčice a výrobky z ní
/11/  Sezamová semena a výrobky z nich
/12/  Oxid siřičitý o koncentraci nad 10 mg/kg a siřičitany
/13/  Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
/14/  Měkkýši a výrobky z nich