hlavicka

PONDĚLÍ 14. 12.

POLÉVKA (k menu)
Lohikeitto - finská krémová polévka z lososa (brambory, mrkev, kopr) /1,4,7,9/
35 (25) KČ
MENU 1Kuřecí kousky v těstíčku s kurkumou, americké brambory, česnekový dip /1,3,7/ 120 KČ
MENU 2Rigatoni alla mediterranea (mozzarella, sugo, bazalkové pesto, česnek, máslo) /1,3,7,8/

115 KČ

ÚTERÝ 15. 12.

POLÉVKA (k menu)
Lehká bramborová polévka se žampiony /1,7,9/
35 (25) KČ
MENU 1Masové koule, rajská omáčka, penne /1,3,7/ 120 KČ
MENU 2Gnocchi, pesto ze sušených rajčat, pancetta, mladá cibulka, pecorino (krůtí maso) /1,3,7/ 115/(130) KČ

STŘEDA 16. 12.

POLÉVKA (k menu)
Drůbeží kaldoun, játrové kapání, kořenová zelenina /1,3,7,9/
35 (25) KČ
MENU 1Kančí guláš, špekové knedlíky, červená cibule /1,3,7/ 135 KČ
MENU 2Budha Bowl, grilovaný camembert /7/ 115 KČ

ČTVRTEK 17. 12.

POLÉVKA (k menu)
Toskánská minestrone /7,9/
35 (25) KČ
MENU 1Filírované kuřecí prso, gratinované brambory, rajčatový salát /7/

125 KČ

MENU 2
Kroupové rizoto s pravými hříbky, parmezán (vepřová panenka)  /7/
115/(130) KČ

PÁTEK 18. 12.

POLÉVKA (k menu)
Caldo verde - bramborový krém s česnekem, chorízo klobása, kapusta /1,7/
35 (25) KČ
MENU 1Smažené řízky z vepřové panenky, bramborová kaše, listový salát /1,3,7/ 125 KČ
MENU 2
Domácí žemlovka s tvarohem /1,3,7/
115 KČ

SEZNAM ALERGENŮ

/1/ Obiloviny obsahující lepek - pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut,
jejich hybridní odrůdy nebo výrobky z nichsit amet
/2/ Korýši a výrobky z nich
/3/ Vejce a výrobky z vajec (vaječný lecithin)
/4/ Ryby a výrobky z nich
/5/ Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich
/6/ Sójové boby (sója) a výrobky z nich
/7/ Mléko a výrobky z něj včetně laktózy
/8/ Skořápkové plody, tj. mandle, lískové ořechy, ořech, kešu, pekanové ořechy,
para ořechy, ořech pistácie, makadamský ořech 
/9/  Celer a výrobky z něj
/10/  Hořčice a výrobky z ní
/11/  Sezamová semena a výrobky z nich
/12/  Oxid siřičitý o koncentraci nad 10 mg/kg a siřičitany
/13/  Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
/14/  Měkkýši a výrobky z nich