hlavicka

PONDĚLÍ 6. 12.

POLÉVKA (k menu)
Hovězí vývar, těstovinová rýže, kořenová zelenina /1,3,7,9/
35 (25) KČ
MENU 1Smažené kuřecí stripsy, bramborová kaše, rajčatový salát  /1,3,7/ 125 KČ
MENU 2Penne alla norma (grilovaný lilek, sugo, ricotta) (vepřová panenka)  /1,3,7,8/

115/(135) KČ

ÚTERÝ 7. 12.

POLÉVKA (k menu)
Květákový krém, muškátový ořech, brambory, parmezán  /1,7/
35 (25) KČ
MENU 1Steak z vepřové kotlety, tymiánová omáčka, pečené brambory s gorgonzolou a slaninou  /1,7/ 130 KČ
MENU 2Gnocchi s kozím sýrem a smetanou, rukola, vlašský ořechy, bresaola  /1,3,7,8/ 135 KČ

STŘEDA 8. 12.

POLÉVKA (k menu)
Drůbeží kaldoun s nudlemi, bruselská kapusta, kořenová zelenina /1,7,9/
35 (25) KČ
MENU 1BBQ lehce pikantní kuřecí křídla, chléb s červenou cibulí, listový salát  /1,6,10/ 125 KČ
MENU 2Lehký salát z grenaillí (zakysaná smetana, kopr, cherry rajčata), variace mořských ryb (mořský vlk, losos)  /1,4,7/ 135 KČ

ČTVRTEK 9. 12.

POLÉVKA (k menu)
Hráškový krém, máslové krutony, chipsy pancetty, máta  /1,7/
35 (25) KČ
MENU 1Vepřový gyros v tortille (zelenina, červená cibule, zelný salát, sladká chilli omáčka), cheddar, bylinkový dip  /1,6,7/

125 KČ

MENU 2
Smažený camembert s uherským salámem, steakové hranolky, kouřová majonéza  /1,3,7/
125 KČ

PÁTEK 10. 12.

POLÉVKA (k menu)
Boršč, zakysaná smetana /1,7,9/
35 (25) KČ
MENU 1Hovězí svíčková na smetaně, karlovarské knedlíky, brusinky  /1,3,7,9,10/ 135 KČ
MENU 2
Risotto s lanýžovým olejem, restované lišky, rukola, hobliny parmezánu (filírovaný Ball Tip) /7,12/
125/(145) KČ

SEZNAM ALERGENŮ

/1/ Obiloviny obsahující lepek - pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut,
jejich hybridní odrůdy nebo výrobky z nichsit amet
/2/ Korýši a výrobky z nich
/3/ Vejce a výrobky z vajec (vaječný lecithin)
/4/ Ryby a výrobky z nich
/5/ Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich
/6/ Sójové boby (sója) a výrobky z nich
/7/ Mléko a výrobky z něj včetně laktózy
/8/ Skořápkové plody, tj. mandle, lískové ořechy, ořech, kešu, pekanové ořechy,
para ořechy, ořech pistácie, makadamský ořech 
/9/  Celer a výrobky z něj
/10/  Hořčice a výrobky z ní
/11/  Sezamová semena a výrobky z nich
/12/  Oxid siřičitý o koncentraci nad 10 mg/kg a siřičitany
/13/  Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
/14/  Měkkýši a výrobky z nich