hlavicka

POLEDNÍ MENU 15. 4. - 19. 4.

pondělí 15. 4.

Hrachová polévka s uzeným, smažená houska /1a,3,7,9/ 60 (35) Kč
Fish and chips – treska tmavá smažená v pivním těstíčku, domácí hranolky, mačkaný hrášek, kaparová tatarka /1a,1c,3,4,7,9,10,12/ 155 Kč
2 Dušené jehněčí s fazolemi a rajčaty, zakysaná smetana, domácí chléb /1a,1b,7,9,12/ 165 Kč
3 220 g Rib eye steak se smetanovými gratinovanými brambory, mladý chřest balený v pancettě, omáčka demi-glace /7,9,12/ 380 Kč

úterý 16. 4.

P Česnekový krém s pestem z medvědího česneku a máslovými krutonky /1a,3,7,9,12/ 60 (35) Kč
Telecí guláš s tyrolským knedlíkem a cibulovým salátkem /1a,3,7,9/ 160 Kč
Salát „waldorf“ – trhané kuřecí maso s hlávkovým salátem, jablky, řapíkatým celerem, rozinkami a vlašskými jádry v majonézovém dressingu s hrubozrnnou hořčicí /3,7,9,10/ 155 Kč
220 g Rib eye steak se smetanovými gratinovanými brambory, mladý chřest balený v pancettě, omáčka demi-glace /7,9,12/ 380 Kč

středa 17. 4.

Zelňačka se zakysanou smetanou a opečenou klobásou /1a,7,9/ 60 (35) Kč
Vykostěné kachní stehno s bramborovými lokši a smaženou cibulkou /1a,3,7,9/ 160 Kč
Penne all´amatriciana – s rajčatovým sugem, italskou slaninou guanciale a sýrem pecorino romano (100 g grilované kousky vepřové panenky) /1a,7,9,12/ 150 (205) Kč
3 220 g Rib eye steak se smetanovými gratinovanými brambory, mladý chřest balený v pancettě, omáčka demi-glace /7,9,12/ 380 Kč

čtvrtek 18. 4.

Minestrone se zeleninou, fazolemi, těstovinou a bazalkovým pestem, parmezán /7,8h,9/ 60 (35) Kč
Španělský ptáček plněný klobásou, vejcem, okurkou a špekem, dušená rýže /1a,7,9,10/ 165 Kč
Carpaccio z pečené červené řepy, kozí sýr pečený s medem, rukola, balzamiková redukce, bagetka /1a,3,7,12/ 155 Kč
220 g Rib eye steak se smetanovými gratinovanými brambory, mladý chřest balený v pancettě, omáčka demi-glace /7,9,12/ 380 Kč

pátek 19. 4.

Kukuřičný krém s popcornem a kousky smažené tortilly /1a,7,9,12/ 60 (35) Kč
Kuřecí parmo – řízek zapečený s bešamelem a sýrem, bramborová kaše /1a,3,7,9/ 155 Kč

Strapačky s uzeným masem a karamelizovaným zelím /1a,3,9/

155 Kč
220 g Rib eye steak se smetanovými gratinovanými brambory, mladý chřest balený v pancettě, omáčka demi-glace /7,9,12/ 380 Kč

SEZNAM ALERGENŮ

/1/ Obiloviny obsahující lepek - pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut,
jejich hybridní odrůdy nebo výrobky z nichsit amet
/2/ Korýši a výrobky z nich
/3/ Vejce a výrobky z vajec (vaječný lecithin)
/4/ Ryby a výrobky z nich
/5/ Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich
/6/ Sójové boby (sója) a výrobky z nich
/7/ Mléko a výrobky z něj včetně laktózy
/8/ Skořápkové plody, tj. mandle, lískové ořechy, ořech, kešu, pekanové ořechy,
para ořechy, ořech pistácie, makadamský ořech 
/9/  Celer a výrobky z něj
/10/  Hořčice a výrobky z ní
/11/  Sezamová semena a výrobky z nich
/12/  Oxid siřičitý o koncentraci nad 10 mg/kg a siřičitany
/13/  Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
/14/  Měkkýši a výrobky z nich