hlavicka

PONDĚLÍ 12. 10.

POLÉVKA (k menu)
Bramborová polévka se žampiony /1,7,9/
35 (25) KČ
MENU 1Chilli con carne, basmati rýže /7/ 120 KČ
MENU 2Smažená gouda na zeleninovém salátu, malinové coulis /1,3,7/

115 KČ

ÚTERÝ 13. 10.

POLÉVKA (k menu)
Čočková polévka, slaninové křupinky /1,7/
35 (25) KČ
MENU 1Špíz z vepřové panenky, americké brambory, majonéza /1,3,7/ 125 KČ
MENU 2Canelloni bolognese /1,3,7,9,12/ 115 KČ

STŘEDA 14. 10.

POLÉVKA (k menu)
Caldo verde (brambory, chorízo klobása, kapusta) /1,7/
35 (25) KČ
MENU 1Filírované kuřecí prso, alfredo risotto (grilovaná zelenina, bazalkové pesto) /7,12/ 125 KČ
MENU 2Salát z červené řepy s kozím sýrem, vlašské ořechy, konfitovaný česnek, francouzská bageta /1,7,8/ 120 KČ

ČTVRTEK 15. 10.

POLÉVKA (k menu)
Drůbeží kaldoun, domácí nudle, kořenová zelenina /1,3,9/
35 (25) KČ
MENU 1Banger and mash (vepřové klobásky, karamelizovaná cibule, bramborová kaše) /1,7/

120 KČ

MENU 2
Fusilli ve smetanové omáčce, listový špenát, parmezán (kuřecí maso) /1,3,7/
115/(130) KČ

PÁTEK 16. 10.

POLÉVKA (k menu)
Hokkaido krém, pražená semínka, dýňový olej /1,7/
35 (25) KČ
MENU 1Steak z vepřové kotlety, hermelín krusta, omáčka s barevným pepřem, steakové hranolky, /1,3,7/ 125 KČ
MENU 2
Kakaové lívance, borůvkový žahour, šlehačka, javorový sirup /1,3,7/
115 KČ

SEZNAM ALERGENŮ

/1/ Obiloviny obsahující lepek - pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut,
jejich hybridní odrůdy nebo výrobky z nichsit amet
/2/ Korýši a výrobky z nich
/3/ Vejce a výrobky z vajec (vaječný lecithin)
/4/ Ryby a výrobky z nich
/5/ Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich
/6/ Sójové boby (sója) a výrobky z nich
/7/ Mléko a výrobky z něj včetně laktózy
/8/ Skořápkové plody, tj. mandle, lískové ořechy, ořech, kešu, pekanové ořechy,
para ořechy, ořech pistácie, makadamský ořech 
/9/  Celer a výrobky z něj
/10/  Hořčice a výrobky z ní
/11/  Sezamová semena a výrobky z nich
/12/  Oxid siřičitý o koncentraci nad 10 mg/kg a siřičitany
/13/  Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
/14/  Měkkýši a výrobky z nich