Jídelní lístek
| /1/ | Obiloviny obsahující lepek - pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut, jejich hybridní odrůdy nebo výrobky z nichsit amet | 
|---|---|
| /2/ | Korýši a výrobky z nich | 
| /3/ | Vejce a výrobky z vajec (vaječný lecithin) | 
| /4/ | Ryby a výrobky z nich | 
| /5/ | Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich | 
| /6/ | Sójové boby (sója) a výrobky z nich | 
| /7/ | Mléko a výrobky z něj včetně laktózy | 
| /8/ | Skořápkové plody, tj. mandle, lískové ořechy, ořech, kešu, pekanové ořechy, para ořechy, ořech pistácie, makadamský ořech | 
| /9/ | Celer a výrobky z něj | 
| /10/ | Hořčice a výrobky z ní | 
| /11/ | Sezamová semena a výrobky z nich | 
| /12/ | Oxid siřičitý o koncentraci nad 10 mg/kg a siřičitany | 
| /13/ | Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj | 
| /14/ | Měkkýši a výrobky z nich | 
 



