O restauraci
Restaurace Dvojka si zakládá na čerstvosti surovin a poctivé přípravě. Nabízíme českou i světovou moderní gastronomii. Nabízíme polední menu, nabídku z La Carte, připravujeme rauty i hostiny. Koncept našeho jídelního lístku je postavený na sezónnosti a je několikrát do roka obměňován.
Naším cílem je, abyste od nás odcházeli spokojení a s pocitem dobře stráveného času.
Naše filozofie
- Vaříme z čerstvých, denně dovážených surovin. U všech jídel hraje prim čerstvá zelenina a bylinky.
- Surovinami neplýtváme a snažíme se je využívat do posledního kousku.
- Nepoužíváme polotovary - nejsme ohřevnou zmražených polotovarů, jsme restaurací, kde se skutečně vaří. Tam, kde to naše kapacita nedovoluje:
- Využíváme lokálních dodavatelů – místních farem a pekařů.
- Jíme i očima - záleží nám na tom, aby pokrm lahodil také oku.
- Jídlo nás baví – jsme tu pro Vás.