hlavicka

POLEDNÍ MENU 20. 1. - 24. 1.

pondělí 20. 1.

Krémová polévka z karotky s čerstvým sýrem s limetkou /1a,7,9,12/ 60 (35) Kč
Krůtí prso na paprice s bylinkovými špeclemi, restovanou paprikou a zakysanou smetanou /1a,3,7,9/ 165 Kč
2 Řecká musaka s rajčatovou omáčkou /1a,3,7,12/ 165 Kč
3 Cheeseburger s rajčetem a salátem, hranolky, majonéza /1a,3,7/ 225 Kč

úterý 21. 1.

P Vývar z uzené krkovičky s kroupy a čerstvou majoránkou /1a,9/ 60 (35) Kč
Kuřecí kung-pao s jasmínovou rýží a koriandrem /5,6,12,14/ 165 Kč
Ricottové knedlíčky s kokosem, borůvková omáčka s bílým jogurtem /1a,3,7/ 155 Kč
Cheeseburger s rajčetem a salátem, hranolky, majonéza /1a,3,7/ 225 Kč

středa 22. 1.

Hrstková polévka s petrželovým olejem /1a,9/ 60 (35) Kč
Chilli con carne v pšeničné tortille, salsa fresca /1a,3,7,9,12/ 165 Kč
Smažený květák s máslovými brambory s petrželkou, domácí tatarská omáčka /1a,3,7/ 155 Kč
3 Cheeseburger s rajčetem a salátem, hranolky, majonéza /1a,3,7/ 225 Kč

čtvrtek 23. 1.

Krkonošské kyselo s vejcem a houbami /1a,3,7,9/ 60 (35) Kč
Roastbeef s holandskou omáčkou, restované grenaille /3,7,10,12/ 165 Kč
Steak z vepřové krkovice s restovanými fazolkami s pancettou, vepřový jus, hranolky /9,10,12/ 170 Kč
Cheeseburger s rajčetem a salátem, hranolky, majonéza /1a,3,7/ 225 Kč

pátek 24. 1.

Španělská česnečka „sopa de ajo“ huštěná světlým chlebem, s brambůrky, vejcem a uzenou paprikou /1a,3,7,9/ 60 (35) Kč
Vepřový bok s hoisin omáčkou, bramborová kaše s čerstvým křenem /6,7,11,12/ 170 Kč

Spaghetti s bazalkovým pestem a piniemi (kuřecí prso) /1a,3,7,8h/

155 (210) Kč
Cheeseburger s rajčetem a salátem, hranolky, majonéza /1a,3,7/ 225 Kč

SEZNAM ALERGENŮ

/1/ Obiloviny obsahující lepek - pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut,
jejich hybridní odrůdy nebo výrobky z nichsit amet
/2/ Korýši a výrobky z nich
/3/ Vejce a výrobky z vajec (vaječný lecithin)
/4/ Ryby a výrobky z nich
/5/ Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich
/6/ Sójové boby (sója) a výrobky z nich
/7/ Mléko a výrobky z něj včetně laktózy
/8/ Skořápkové plody, tj. mandle, lískové ořechy, ořech, kešu, pekanové ořechy,
para ořechy, ořech pistácie, makadamský ořech 
/9/  Celer a výrobky z něj
/10/  Hořčice a výrobky z ní
/11/  Seza4mová semena a výrobky z nich
/12/  Oxid siřičitý o koncentraci nad 10 mg/kg a siřičitany
/13/  Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
/14/  Měkkýši a výrobky z nich