hlavicka

TÝDENNÍ MENU 27. 9. - 30. 9.

POLÉVKY

POLÉVKA 1
Kuřecí vývar se zeleninou julienne a bylinkovým kapáním /1,3,7,9/
40 (25) KČ
POLÉVKA 2Špenátová polévka se smetanou a slaninou /7,9/ 40 (25) KČ

HLAVNÍ JÍDLA

MENU 1
Rozpečené panini s grilovaným kuřecím prsem, slaninou a rajčetem, hranolky, česneková majonéza /1,3,7,10/
155 KČ
MENU 2Tagliatelle po uhlířsku, s opečenou pancettou, vaječným žloutkem a parmezánem /1,3,7/ 155 KČ
MENU 3160g Řízek z vepřové kotlety s vídeňským bramborovým salátem /1,3,7,9,10/ 165 KČ
MENU 4Zeleninový salát s klíčky a semínky,  grilovaným hermelínem a brusinkovou omáčkou, bageta s bylinkovým máslem /1,3,7,8/ 175 Kč
MENU 5Hovězí Stroganoff s jasmínovou rýží /1,7,9/ 180 Kč
MENU 6160g Steak z lososa s grilovanou podzimní zeleninou (květák, mrkev, růžičková kapusta) a smetanovou omáčkou z hořčice a kopru /4,7,9,10/ 255 Kč


SEZNAM ALERGENŮ

/1/ Obiloviny obsahující lepek - pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut,
jejich hybridní odrůdy nebo výrobky z nichsit amet
/2/ Korýši a výrobky z nich
/3/ Vejce a výrobky z vajec (vaječný lecithin)
/4/ Ryby a výrobky z nich
/5/ Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich
/6/ Sójové boby (sója) a výrobky z nich
/7/ Mléko a výrobky z něj včetně laktózy
/8/ Skořápkové plody, tj. mandle, lískové ořechy, ořech, kešu, pekanové ořechy,
para ořechy, ořech pistácie, makadamský ořech 
/9/  Celer a výrobky z něj
/10/  Hořčice a výrobky z ní
/11/  Sezamová semena a výrobky z nich
/12/  Oxid siřičitý o koncentraci nad 10 mg/kg a siřičitany
/13/  Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
/14/  Měkkýši a výrobky z nich