hlavicka

POLEDNÍ MENU 29. 5. - 2. 6.

úterý 29. 5.

P Lososová polévka s kokosovým mlékem, koriandrem, brambůrky a lístky kafrové limetky /4,9/ 60 (35) Kč
Pečené kuřecí paličky se šouletem z hrachu, krup a vypečené slaninky /1c,9/ 140 Kč
130 g Telecí medailonky na citrónu a kaparech, tagliatelle s máslem, petrželkou a parmezánem /1a,7,9,10/ 155 Kč
200 g Grilované kachní prso s višňovým demi-glace, segmenty pomeranče, na másle opékané zámecké brambůrky /7,9,12/ 340 Kč

středa 30. 5.

Kachní vývar s libečkem, játrovou rýží, kořenovou zeleninou a domácími nudlemi /1a,3,7,9/ 60 (35) Kč
Kuřecí „Parmo“ - řízek zapečený s mozzarellou, cheddarem a bešamelem, domácí hranolky, česnekový dip /1a,3,7,9,10/ 160 Kč
Filet z okouna nilského na grilované zelenině ochucené čerstvou řeřichovou gremolatou /4,7/ 170 Kč
200 g Grilované kachní prso s višňovým demi-glace, segmenty pomeranče, na másle opékané zámecké brambůrky /7,9,12/ 340 Kč

čtvrtek 1. 6.

Zelňačka s klobásou, sušenými švestkami a zakysanou smetanou /1a,3,7,9/ 60 (35) Kč
Domácí bramborové knedlíky plněné uzeným masem, karamelizované bílé zelí /1a,3,7,10/ 165 Kč
Rajčatové risotto se sýrem mascarpone a bazalkou (100 g grilované kousky panenky) /7,9/ 145 (205) Kč
200 g Grilované kachní prso s višňovým demi-glace, segmenty pomeranče, na másle opékané zámecké brambůrky /7,9,12/ 340 Kč

pátek 2. 6.

Krémová polévka z čerstvého špenátu s feta sýrem, bazalkou a krutony /1a,3,7,9/ 60 (35) Kč
Vepřová líčka „po burgundsku“ - na červeném víně s žampiony, slaninou a perlovou cibulkou, bramborová kaše /7,9,12/ 155 Kč
Caesar salát – římské listy v ančovičkovém dressingu, máslové krutony, kousky italské pancetty, hobliny parmezánu, domácí bageta (120 g filírované kuřecí prso) /1a,3,4,7,10/ 155 (205) Kč
200 g Grilované kachní prso s višňovým demi-glace, segmenty pomeranče, na másle opékané zámecké brambůrky /7,9,12/ 340 Kč

SEZNAM ALERGENŮ

/1/ Obiloviny obsahující lepek - pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut,
jejich hybridní odrůdy nebo výrobky z nichsit amet
/2/ Korýši a výrobky z nich
/3/ Vejce a výrobky z vajec (vaječný lecithin)
/4/ Ryby a výrobky z nich
/5/ Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich
/6/ Sójové boby (sója) a výrobky z nich
/7/ Mléko a výrobky z něj včetně laktózy
/8/ Skořápkové plody, tj. mandle, lískové ořechy, ořech, kešu, pekanové ořechy,
para ořechy, ořech pistácie, makadamský ořech 
/9/  Celer a výrobky z něj
/10/  Hořčice a výrobky z ní
/11/  Sezamová semena a výrobky z nich
/12/  Oxid siřičitý o koncentraci nad 10 mg/kg a siřičitany
/13/  Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
/14/  Měkkýši a výrobky z nich