hlavicka

TÝDENNÍ MENU 24. 1. - 27. 1.

POLÉVKY

POLÉVKA 1
Kuřecí vývar se zeleninou julienne a domácími nudlemi /1,3,7,9/
60 (35) Kč
POLÉVKA 2Hustá fazolová polévka s rajčaty, chorizem, kukuřicí a cheddarem /9/ 60 (35) Kč

HLAVNÍ JÍDLA

MENU 1
140 g Steak z kuřecího prsa se smetanovou omáčkou z hrubozrnné hořčice, šťouchaný brambor /7,9,10,12/
145 Kč
MENU 2Risotto s pečenou dýní, feta sýrem a vlašskými ořechy, rukolový salátek (100 g kuřecí maso) /7,9,8,12/ 150(200) Kč
MENU 3350 g Zimní Buddha bowl s pečenou zeleninou (batáty, řepa, růžičková kapusta), rýží, cizrnou, špenátem a tahini dressingem /11/ 165 Kč
MENU 4150 g Špikovaná hovězí kýta na houbách, špekový knedlík /1,3,7,9/ 180 Kč
MENU 5170 g Steak z lososa s květákovým pyré a grilovanou cuketou /4,7/ 245 Kč
MENU 6300 g Bramborové šulánky s mákem a povidlovou omáčkou /1,3,7/ 130 Kč


SEZNAM ALERGENŮ

/1/ Obiloviny obsahující lepek - pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut,
jejich hybridní odrůdy nebo výrobky z nichsit amet
/2/ Korýši a výrobky z nich
/3/ Vejce a výrobky z vajec (vaječný lecithin)
/4/ Ryby a výrobky z nich
/5/ Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich
/6/ Sójové boby (sója) a výrobky z nich
/7/ Mléko a výrobky z něj včetně laktózy
/8/ Skořápkové plody, tj. mandle, lískové ořechy, ořech, kešu, pekanové ořechy,
para ořechy, ořech pistácie, makadamský ořech 
/9/  Celer a výrobky z něj
/10/  Hořčice a výrobky z ní
/11/  Sezamová semena a výrobky z nich
/12/  Oxid siřičitý o koncentraci nad 10 mg/kg a siřičitany
/13/  Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
/14/  Měkkýši a výrobky z nich